Robotmation automatisoi Charmia Groupin yksittäisen porakoneen linjaratkaisuksi

Robotmation automatisoi ja robotisoi Charmia Groupin uuden Homag Drillteq H-600 -porakoneen. Automatisointi muuttaa yksittäisen porakoneen linjaratkaisuksi. Tämän jälkeen poralinja toimii autonomisesti keskimäärin yhden työvuoron sykleissä. Kapasiteetti on noin 1000 kappaletta/työvuoro. Poralinjalla valmistuu kaikkien keittiökalusteiden runkokomponenttien poraukset.

Aikataulullisesti uusi poralinja asennetaan Loimaan Charmia Groupin tehtaalle helmi-maaliskuun 2024 aikana. Uusi investointi nostaa edelleen tehtaan automatisointiastetta, tuo lisää kapasiteettia ja mahdollistaa kokonaan uusien kalusteisiin liittyvien tuoteryhmien valmistuksen Loimaan tehtaalle.

Charmia Group konsernin toimitusjohtaja Pertti Lehtinen kertoo, että keväällä 2023 alkanut yhteistyö Robotmationin kanssa on tähän mennessä sujunut hyvin ja juohevasti. Robotmationilla on erinomainen kyky suunnitella ja toteuttaa kappaleenkäsittelyyn liittyviä monipuolisia ratkaisuja. Heiltä löytyy myös vaikuttava lista erilaisia referenssikohteita. Meneillään oleva yhteistyö on erinomainen esimerkki Teknologiaklusterin yritysten välisestä yhteisestä tekemisestä.

Lisätietoja:
Pertti Lehtinen, Charmia Group
040 082 2891
pertti.lehtinen@charmia.fi

Rami Leijon, Robotmation
050 074 1025
rami.leijon@robotmation.fi

Loimaan teknologiaklusteri